Om Hyperion städservice

Verksam sedan 1997

Vi har varit i städbranschen sedan 1997 och utför all typ av städning. Vår styrka är den flexibla servicen och direkta kommunikationen. Vi strävar efter att ha fast personal på samma arbetsplats för att optimera en dialog mellan er och oss.

Vi kommer gärna ut kostnadsfritt och tittar på era lokaler och skickar sedan en skräddarsydd offert tillsammans med Registreringsbevis, Försäkringsbevis och Referenslista.

Kvalitén i vårt arbete säkrar vi bl.a. genom egna kontroller på arbetsplatsen och genom avstämningar med kunden. Vi är kvalitetssäkrade enligt INSTA 800 och PRYL.

Sedan oktober 2019 är vi ISO certifierade inom kvalité 9001 och miljö 14001.

ISO9001ISO14001

Hyperion Städservice verkar för en bättre miljö genom att använda miljövänliga produkter och städmetoder samt utbilda personalen i bl.a. miljöfrågor och service. Vi använder oss av en ångmaskin vid storstädningar för effektiv och miljövänlig städning.Vi tar hand om inköp och underhåll av hygienartiklar. Genom vår samarbetspartner tar vi även hand om allt återvinningsmaterial med snygga behållare och uthyrning av entrémattor till förmånliga priser.

Vi ser fram emot att kunna erbjuda er våra städtjänster när och hur ni önskar.

För Din trygghet innehar vi F-skattebevis, är ansvarsförsäkrade hos Länsförsäkringar och har Brons sigill i kreditvärdighet hos UC.

Våra partners

 partners_office