Återvinning

Tillsammans med en av våra samarbetspartners kan vi erbjuda er en snygg och effektiv helhetslösning för er återvinning. Vi erbjuder standardkärl, sekretesskärl med lås,  burstationer, holklådor och returpapperslådor i olika storlekar som vi alltid lånar ut gratis. För den som vill ha det lilla extra så erbjuder vi också stilrena miljöstationer från Trecé. Dessa möbler köper ni via oss och det finns modeller för alla typer av verksamheter.

  MiljöstationerMiljöstation-Designade skåp för återvinningskärl Designade kärl Kite serien Desingade behållare Birdie serien  Sorteringslåda 21 (2)

 

Vi hämtar allt som normalt förbrukas på ett kontor som t.ex. returpapper, sekretesspapper, kartong, brännbart, plast, returglas, pet flaskor, returburkar, elektronik, metall, grovsopor, ljuskällor och batterier. Vi erbjuder också destruktion av hårddiskar.

Vi använder enbart biogasdrivna lätta lastbilar när vi hämtar ert material vilket innebär upp till 90% mindre koldioxid utsläpp. Dessutom kan vi hämta fler olika material på en och samma gång, skönt för er som kund och bra för miljön iform av mindre antal transporter.

Vi gör tillsammans med er en behovsanalys av vad som ska hämtas, hur ni vill sortera det och hur ofta det ska hämtas. Sen skräddarsyr vi en lösning efer just era behov och förutsättningar med utrymme osv.

Allt ni behöver göra är att sortera ert material så kommer vi per automatik och hämtar er återvinningsmaterial efter ett förbestämt schema.

Intresserad

Kontakta oss gärna så berättar vi mer!

Hyperion Städservice AB
08-585 49 600
recycling@hyperionstadservice.nu